Anazitisi Nosokomeia Thessalonikis Epikoinwnia Thessgiatro
Eggrafi Melwn  Oroi Xrisis Thessgiatro  Oroi Xrisis

10 εφαρμογές του iphone για καλύτερο βραδινό ύπνο.

 

Οι ειδικοί συστήνουν ότι οι ενήλικες θα πρέπει να κοιμούνται τουλάχιστον επτά ώρες κάθε βράδυ για τη βέλτιστη λειτουργία του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος. Αμέτρητες μελέτες έχουν αποδείξει την άμεση σύνδεση ανάμεσα στην ποιότητα του ύπνου και της επιπτώσεις της, στη λειτουργία του ανοσοποιητικού, τη μνήμη, τη μάθηση, τον μεταβολισμό και πολλά άλλα.
 
Ένας καλός βραδινός ύπνος ξεκινά συγκεκριμένη ώρα και απαιτεί προετοιμασία για να μπορέσει να είναι ένας ήσυχος και ξεκούραστος ύπνος. Άλλοι προσπαθούν να ακούσουν μια ωραία μελωδία άλλοι πάλι προτιμούν ένα συγκεκριμένο λευκό ήχο για να τους βοηθήσει να κοιμηθούν. Οι παρακάτω εφαρμογές παρέχουν επιλογές για τους ανθρώπους όλων των στυλ ύπνου. Ξεχάστε την το μέτρημα των προβάτων και αναβαθμίστε τον ύπνο σας με τις 10 αυτές εφαρμογές
 

1. Deep Sleep with Andrew Johnson

deep sleep image

Η εφαρμογή αυτή είναι για διαλογισμό με βάση τον ειδικό αυτοβοήθειας Andrew Johnson (η φωνή του μοιάζει με τον Sean Connery). Ο στόχος είναι να σας  οδηγήσει σε μια πιο χαλαρή κατάσταση, για να σας οδηγήσει σε βαθύ ύπνο. Με καταπραϋντικές οδηγίες για την αναπνοή και τεχνικές χαλάρωσης, αυτή η γοητευτική εφαρμογή λειτουργεί και μπορεί να γίνει ένα αναπόσπαστο εργαλείο για τον ύπνο σας.


Κόστος: 2,99 δολάρια

 

2. aSleep 3

asleep 3 image


Η aSleep 3 παρέχει μια ποικιλία από εργαλεία για τον ύπνο όπως ξυπνητήρι, χρονόμετρο, ήχους της φύσης και χρωματοθεραπεία,τον καιρό και ακόμα και ένα ανιχνευτή ροχαλητού. Αν και υπάρχουν κάποιες παραδοξότητες σε επιλογές ήχου αυτή η εφαρμογήπροσφέρειέναν συνδυασμό χαρακτηριστικών που μπορεί να συμπληρώσει τον ύπνο μιας καλής νύχτας.

Κόστος: 0,99 δολάρια

 

3. pzizz sleep

pzizz image
 
Ο ισχυρισμός ότι πρόκειται για σας "ο προσωπικός βοηθός του ύπνου," η pzizz είναι μια εφαρμογή που έχει ως στόχο να θεραπεύει την αϋπνία και να κρατήσει τους χρήστες σε κατάσταση βαθύ ύπνου όλη τη νύχτα. Η μεγάλη τιμή μπορεί να αποδοθεί εν μέρει στην περιοχή των δομημένων επιστημονικών τεχνικών-και των νευρωνικών εντολών προγραμματισμού, γεγονός που δημιουργεί περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο συνδυασμών ήχων. Με τόσα πολλά διαθέσιμα, το μυαλό σας δεν θα βαρεθεί από την μονοτονία της επανάληψης που παρακολουθείτε κάθε βράδυ.
Περιλαμβάνει τεχνικές Energizer, Διαλογισμού και ύπνου, και είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο στο επιθυμητό μήκος. Αν είστε δύσπιστοι όσον αφορά την υψηλή τιμή, υπάρχει μια lite έκδοση του παρόντος στην πώληση για $ 0,99.

 
Κόστος: 9,99 δολάρια

4. Long Deep Breathing

deep breathing image


Η Long Deep Breathing είναι μια απλή εφαρμογή,  που προωθεί η πρακτική της βαθιάς αναπνοής για καλύτερη υγεία. Χρησιμοποιώντας το τι είναι ουσιαστικά το εύρος αναπνοής, μπορείτε απλώς να ακολουθήσετε τις οπτικές ενδείξεις για την εισπνέετε και να εκπνέετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε το μήκος της κάθε αναπνοής και να πετύχετε τελικά την αύξηση της διάρκειας.Σύμφωνα με την εφαρμογή ο μέσος άνθρωπος αναπνέει περίπου 12-16 φορές κάθε λεπτό. Με την εξάσκηση θα πετύχετε τα οφέλη και την ηρεμία του νου. Καλές πληροφορίες σχετικά με τα οφέλη της αναπνοής περιλαμβάνονται στην εφαρμογή.

Κόστος: 0,99 δολάρια 

5. Sleep Cycle Alarm Clock

sleep cycle alarm clock image
 
Εάν είστε πραγματικά διατιθεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τιςσυνήθειες ύπνου σαςη Sleep Cycle Alarm Clock σας παρέχει έναεργαλείο για την ανάλυση των συνηθειών του ύπνου σαςΜε τοποθέτηση κυριολεκτικά του iPhone δίπλα σας ενώ κοιμάστε,
 η εφαρμογή θα παρακολουθεί τον ύπνο σας.
 
.Κόστος: 0,99 δολάρια
 

6.eSleep

esleep lite image
 
Για εκείνους που τους αρέσει να συνδυάζουν το θόρυβο την ώρα που κοιμούνται η εφαρμογή eSleep είναι μια καλή επιλογή. Προσφέρει μια ευρεία ποικιλία των ήχων και βροχών και επιτρέπει έως και τρεις ήχους για να παίξουν ταυτόχρονα. Η eSleep είναι μια καλή επιλογή για όσους αγαπούν την ποικιλία και την προσαρμογή με τον ύπνο τους. Η εφαρμογή αυτή είναι επίσης διαθέσιμη με διαφορετικά επίπεδα λειτουργικότητας σε Lite (δωρεάν) και σε Deluxe  εκδόσεις.
 
Κόστος: 0,99 δολάρια

7. Proactive Sleep

proactive sleep image

Η Proactive Sleep είναι μια εφαρμογή πολλαπλών λειτουργιών που περιλαμβάνει βασικά ένα ξυπνητήρι με snooze το χαρακτηριστικό και ambient μουσική. Περιλαμβάνει επίσης μια πιο ολοκληρωμένο «ημερολόγιο ύπνου» που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθείτε το ποσό του ύπνου, την δυσκολία να κοιμηθούν, την άσκηση, την κατανάλωση καφεΐνης και περισσότερα. Τα δεδομένα αναλύονται και εξάγονται κατά μέσο όρο και μπορούν να προβληθούν
 
Κόστος: 0,99 δολάρια
 

8. Relax & Rest Guided Meditations

relax and rest image

Άλλη μία εφαρμογή που προσφέρει δυνατότητα διαλογισμού και εξάσκησης της αναπνοής. Περιλαμβάνει χρήσιμες συμβουλές διαλογισμού μεγιστοποιώντας τα οφέλη του διαλογισμού στον ύπνο.Κόστος 0,99 δολάρια
 

9. Alarm Tunes

alarm tunes image

Η εφαρμογή αυτή χρησιμοποιεί τα μουσικά σας αρχεία που έχετε στο itunes. Θα σβήσει αυτόματα μετά από30 λεπτά.
Η εφαρμογή αυτή είναι επίσης διαθέσιμη ως δωρεάν έκδοση lite, αλλά με λιγότερες επιλογές και λειτουργίες. 

Κόστος0,99 δολάρια

 

10. Relaxing Ambiance

ambiance image

Περιλαμβάνει ήχους της φύσης και μπορεί να σας παρασύρει μακρυά. Σας χαλαρώνει αφού οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν 56 ήχους συμπεριλαμβανομένων ήχων από παραλία, αέρα, θρόισμα φύλων του δάσους.Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε την ένταση και αναμίξετε ήχους φτιάχνοντας τους δικούς σας ήχουςΓια το πρωί, μπορείτε να ορίσετε μια αφύπνιση από προγραμματισμένους ήχους. Η εφαρμογή αυτή έρχεται σε μια ελεύθερη lite έκδοση με λιγότερες επιλογές ήχου.
 
Κόστος: 0,99 δολάρια 

Οι εφαρμογές βρίσκονται στο appstore
 
Read 1728 times
Bookmark and Share

Βρείτε Γιατρό

Translate this article:

Eggrafi giatroi Logo

THESSGIATRO BEST BUTTON 01

THESSGIATRO BEST BUTTON 03

THESSGIATRO BEST BUTTON 04

THESSGIATRO BEST BUTTON 06

Hlektroniki Syntagografisi 01

Leksiko Iatrikwn Orwn

Giatroi Xwris Synora Banner 01

Giatroi Xwris Synora Banner 02

JOOBLE 03

Republic Radio 100.3 05