Anazitisi Nosokomeia Thessalonikis Epikoinwnia Thessgiatro
Eggrafi Melwn  Oroi Xrisis Thessgiatro  Oroi Xrisis

Βάλτε φρένο στην πρόωρη εκσπερμάτωση με 7 τεχνικές!

  

 

Αναμφισβήτητα ένα θέμα που απασχολεί πολύ μεγάλο αριθμό του ανδρικού πληθυσμού και άλλοτε αποτελεί πονοκέφαλο. Το άγχος της πρόωρης εκσπερμάτισης μπορεί να καταπολεμηθεί με έξυπνες και εύκολες τεχνικές όπως συνιστούν οι επιστήμονες. Για να μην καταστρέφεται λοιπόν την σεξουαλική σας ζωή και προτού η παρτενέρ σας κατεβάσει τα μούτρα γιατί η διάρκεια είναι μικρότερη κι από ένα σύντομο διαφημιστικό μπρέικ στην τηλεόραση, απλά αλλάξτε συνήθειες  και ακολουθήστε τις κάτωθι συμβουλές:
 

1: Πολλά προκαταρκτικά. Αν το γυναικείο μοτέρ απαιτεί περισσότερο χρόνο για ζέσταμα, δεν έχεις παρά να του το δώσεις. Μάθε τις δικές της τεχνικές ερεθισμού κι εφάρμοσέ τες. Μην έχεις σαν σκοπό απλά να της προσφέρεις έναν περιποιημένο αυνανισμό, αλλά εξερεύνησε όλες τις πιθανές ερωτογενείς ζώνες της, από το στήθος της μέχρι το σημείο G.Όταν επιμηκύνεις τον χρόνο των προκαταρκτικών κι ερεθίζεις όλες τις πηγές ερεθισμού της μπορείς να την φέρεις εύκολα σε σημείο που να μην κρατιέται, ενώ σε σένα η επίδραση θα είναι πολύ μικρότερη. Έτσι θα μπορέσετε να συγχρονιστείτε ευκολότερα στον οργασμό σας, αφού θα θέλει πολύ λιγότερες διεισδύσεις για να τελειώσει μαζί σου.

2: Σωστή αναπνοή. Το ξέρουμε, σου κάνει κάτι από γιόγκα αυτό, αλλά πίστεψέ μας, ισχύει. Όντως οι Ινδοί γιόγκοι έδιναν τεράστια σημασία στη σωστή αναπνοή κι αποδείχτηκε πως οι κύριοι αυτοί είχαν δίκιο. Οι κοντές, γρήγορες αναπνοές επιταχύνουν τον ερεθισμό σου. Αντίθετα οι βαθιές ελεγχόμενες αναπνοές σε ηρεμούν. Προσπάθησε να τις ελέγξεις. Έτσι θα τραβήξεις τη συγκέντρωσή σου αλλού.

3: Αυτοσυγκέντρωση. Πάρε την προσοχή σου από αυτό που συμβαίνει. Μια μέθοδος, την είπαμε ήδη, ο έλεγχος της αναπνοής. Δεύτερη μέθοδος, σκέψου κάτι άλλο. Κάτι που ελαφρώς σε αγχώνει ή σε δυσαρεστεί. Οι δουλειές που έχεις να κάνεις αύριο.Η γυναίκα σου (ε όχι, μη σου «πέσει» και τελείως). Τα λεφτά που τάζουν στον Κριστιάνο Ρονάλντο και πόσες ζωές θα πρέπει να δουλεύεις για να τα βγάλεις εσύ (κι έχεις και τρία πτυχία).Οι άθλιες μεταγραφές που έκανε η ομάδα σου φέτος. Οτιδήποτε διακόψει τη σύνδεση πέους – εγκεφάλου έστω και προσωρινά θα επιβραδύνει τον οργασμό σου.

 
proori ekspermatisi2
 

4: Ασκήσεις με τους κοκκυγικούς μύες. Τους ξέρεις και μάλιστα πολύ καλά. Είναι οι μύες που ελέγχουν την ούρησή σου. Όταν τους σφίγγεις η ούρηση σταματά – αυτοί είναι. Βρίσκονται στην περιοχή γύρω από το περίνεο, το πέος δηλαδή και τον πρωκτό. Αν τους σφίγγεις την ώρα που νιώθεις το σπέρμα σου έτοιμο να εκτοξευθεί, τότε μπορείς να επιβραδύνεις την κρίσιμη στιγμή.

5: Πέος υπό πίεση. Πιέζοντας αρκετά δυνατά με το χέρι το πέος σου λίγο πιο κάτω από το «κεφάλι» του, για 10 έως 20 δευτερόλεπτα, ενώ παράλληλα κάνεις pause για 30 δευτερόλεπτα, μπορείς να σταματήσεις προσωρινά την εκσπερμάτισή σου που έρχεται καλπάζοντας. Καλό είναι να το προβάρεις πρώτα, ώστε να αντιληφθείς το μέγεθος της πίεσης, κατά τη διάρκεια του αυνανισμού. Το «σταμάτα-ξεκίνα» μπορεί να συνεχιστεί μέχρι να δώσεις εσύ το ΟΚ για τον οργασμό σου.

 

6: Από τα βαθιά στα ρηχά. Μια εξαιρετική τεχνική διείσδυσης που έχει συνήθως πολύ καλά αποτελέσματα και μια «παράπλευρη» ωφέλεια: Αρέσει πολύ στις γυναίκες. Μιλάμε για συνδυασμό ρηχής και βαθιάς διείσδυσης.Το πέος σου μπαίνει το πολύ 5 εκατοστά στον κόλπο της (έτσι κι αλλιώς τα πρώτα πέντε εκατοστά του κόλπου είναι τα πιο ευαίσθητα) κι εναλλάσσεται με διεισδύσεις όσο γίνεται πιο βαθιά και πολύ μικρές παύσεις. Η εναλλαγή αυτή έχει δυο αποτελέσματα: Θα σε παρακαλάει να μπεις όσο πιο βαθιά μπορείς, ενώ παράλληλα εσύ συγκρατείσαι περισσότερο.

7: Τοπική αναισθησία. Αν δεν σε βοηθούν όλα αυτά, υπάρχει και η φαρμακευτική οδός. Ειδικές κρέμες τοπικής αναισθησίας του πέους μπορούν να ρίξουν τον ερεθισμό των ευαίσθητων νεύρων του. Το ίδιο μπορεί να συμβεί ως ένα βαθμό αν χρησιμοποιήσεις προφυλακτικό – ιδιαίτερα μάλιστα τους τύπους retarding, ή έστω και δυο προφυλακτικά μαζί.

 
 
Read 2180 times

Δείτε ακομη...

Bookmark and Share

Βρείτε Γιατρό

Translate this article:

JOOBLE 04

THESSGIATRO BEST BUTTON 01

THESSGIATRO BEST BUTTON 03

THESSGIATRO BEST BUTTON 04

THESSGIATRO BEST BUTTON 06

Hlektroniki Syntagografisi 01

Leksiko Iatrikwn Orwn

Giatroi Xwris Synora Banner 01

Giatroi Xwris Synora Banner 02

Republic Radio 100.3 04