Anazitisi Nosokomeia Thessalonikis Epikoinwnia Thessgiatro
Eggrafi Melwn  Oroi Xrisis Thessgiatro  Oroi Xrisis

Ασκήσεις για να βελτιωθείτε στο σεξ!

 

 

Αυτές οι ασκήσεις θα ενισχύσουν το πάθος σας, θα αυξήσουν την ικανοποίησή σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στο σύντροφό σας.
 
Οι αθλητές αφιερώνουν χρόνο, προπόνηση και ενέργεια για να διατηρήσουν σε καλά επίπεδα τη φυσική τους κατάσταση. Η σεξουαλική σας ζωή ακολουθεί την ίδια λογική: για να έχετε μια υγιή λίμπιντο χρειάζεται να τονώσετε το σεξουαλικό δυναμικό σας με λίγη προσπάθεια. Γι’ αυτό:
 
Κάντε αεροβική: Η αεροβική άσκηση βελτιώνει με φυσικό τρόπο την αντοχή σας στην κρεβατοκάμαρα. Επίσης, ενισχύει τη σεξουαλική σας διέγερση και απογειώνει την αυτοπεποίθηση σας, σύμφωνα με μελέτη που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Τέξας.
 
Επιλέξετε διαλειμματική προπόνηση: Για δύο εβδομάδες προσπαθήστε να ασκείστε τέσσερις με πέντε φορές τη βδομάδα, εστιάζοντας στην ενίσχυση της σεξουαλικής σας αντοχής. Αν λαχανιάζετε κατά τη διάρκεια του σεξ προσθέσθε μικρά διαλείμματα υψηλής έντασης στη συνηθισμένη αεροβική σας άσκηση. Για παράδειγμα, ανεβείτε στο διάδρομο ή τρέξτε διατηρώντας το συνηθισμένο ρυθμό σας για τρία με τέσσερα λεπτά. Έπειτα, αυξήστε την ένταση (αυξήστε ένα επίπεδο την αντίσταση στο ελλειπτικό ή το ποδήλατο ή την ταχύτητα κατά 1 χλμ/ώρα) και διατηρήστε αυτό το ρυθμό για τα επόμενα τρία με τέσσερα λεπτά. Επαναλάβατε τη σταδιακή αύξηση της έντασης σε όλο το πρόγραμμα και μετά χαλαρώστε για πέντε λεπτά.
 
Επιδοθείτε σε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης: Αν κάποιες μυϊκές ομάδες κουράζονται πολύ με κάποια συγκεκριμένη στάση στη διάρκεια του σεξ κάντε ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης. Για να δυναμώσετε τους γλουτούς ξαπλώστε ανάσκελα, ακουμπώντας τις φτέρνες σε μία μπάλα γυμναστικής (ή στο πάτωμα) με τα γόνατα λυγισμένα. Σηκώστε τους γοφούς προς το ταβάνι, ενώ κρατάτε σταθερά τις φτέρνες. Χαμηλώστε τους γοφούς αργά, για να ολοκληρώσετε μία επανάληψη. Κάντε τρία σετ των 15 επαναλήψεων, τρεις φορές τη βδομάδα.
 
Κάντε ασκήσεις Κεγκελ: Αν είστε γυναίκα έχετε ακούσει πως οι ασκήσεις Κέγκελ αυξάνουν την απόλαυση και συντελούν στον καλύτερο έλεγχο στη διάρκεια του σεξ. Για την απόλυτη απόλαυση, όμως, οι κλασικές ασκήσεις Κέγκελ δεν αρκούν. Σας προτείνω αυτή την άσκηση: για πέντε δευτερόλεπτα, σφίξτε αργά τον πυελικό μυ (όπως θα κάνατε αν προσπαθούσατε να διακόψετε τη ροή των ούρων) σαν να τραβάτε έναν ανελκυστήρα προς τα πάνω, σφίγγοντας όλο και περισσότερο όσο ανεβαίνει. Μείνετε εκεί για πέντε δεύτερα και χαλαρώστε αργά μετρώντας μέχρι το πέντε, σαν να κατεβάζετε τον ανελκυστήρα. Κάνε πέντε επαναλήψεις το πρωί, πέντε το απόγευμα και πέντε το βράδυ.
 
Δοκιμάστε τη γιόγκα: Οι βαθιές αναπνοές μπορεί να σας βοηθήσουν να φτάσετε σε οργασμό. Καθίστε με τα πέλματα στο πάτωμα και καθώς εισπνέετε σφίξτε το περίνεο και χαλαρώστε το καθώς εκπνέετε (μοιάζει με κίνηση τύπου Κέγκελ, ασκήσεων δηλαδή του πυελικού εδάφους). Συγχρονίζοντας την αναπνοή σας με την περιοχή της λεκάνης, εστιάζετε την προσοχή σας στα γεννητικά όργανα. Όταν χαλαρώνετε το μυ και εκπνέετε, νιώθετε διέγερση (αναζωογόνηση), με τον ίδιο τρόπο που νιώθετε όταν χαλαρώνετε άλλο μυ του σώματος. Προσπαθήστε να κάνετε μερικές τέτοιες αναπνοές συνεχόμενα, τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.
 

Το μυστικό

Οι περισσότεροι υποστηρίζουν και συμφωνούν ότι το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο είναι ο εγκέφαλος. Παρ’ όλ’ αυτά, η πράξη του έρωτα παραμένει μια σωματική διαδικασία. Για να αυξήσετε το επίπεδο ευχαρίστησης, θα πρέπει να γυμνάζετε στο σώμα σας και να το έχετε πάντα σε φόρμα.
 
 
 
Read 784 times
Bookmark and Share

Βρείτε Γιατρό

Translate this article:

JOOBLE 04

THESSGIATRO BEST BUTTON 01

THESSGIATRO BEST BUTTON 03

THESSGIATRO BEST BUTTON 04

THESSGIATRO BEST BUTTON 06

Hlektroniki Syntagografisi 01

Leksiko Iatrikwn Orwn

Giatroi Xwris Synora Banner 01

Giatroi Xwris Synora Banner 02

Republic Radio 100.3 04