Anazitisi Nosokomeia Thessalonikis Epikoinwnia Thessgiatro
Eggrafi Melwn  Oroi Xrisis Thessgiatro  Oroi Xrisis

SPEDRA:νέο κίτρινο χάπι αντιμετωπίζει σε 15′ την στυτική δυσλειτουργία

 

avanafil1

 

Ένα νέο ‘κίτρινο χάπι’, SPEDRA αβαναφίλη -avanafil, έρχεται να δώσει γρήγορη λύση μέσα σε 15 λεπτά στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας με αποτελεσματικό τρόπο αφού έχει διάρκεια πάνω από 6 ώρες .

 
Της Νικολέτα Ντάμπου  
 
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική  θεραπεία η οποία έρχεται να αντιμετωπίσει γρήγορα και αποτελεσματικά ένα ιατρικό πρόβλημα μείζονος σημασίας καθώς στην εποχή μας η στυτική δυσλειτουργία εμφανίζεται σε νέους άνδρες .
 

Η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί πλέον παρελθον

Το νέο «κίτρινο χάπι» που  φέρει το όνομα SPEDRA -Αβαναφίλη (avanafil) δίνει , σύμφωνα με τους ειδικούς, γρήγορη λύση στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας αφού δρα αμέσως σε 15 λεπτά μετά από τη λήψη της δόσης. Ενώ, έχει μεγάλη διάρκεια δράσης αφού ξεπερνά τις 6 ώρες. Υπάρχει στα ράφια των φαρμακείων εδώ και 20 μέρες σ’ όλη την Ελλάδα.
 
Χορηγείται μόνο με ιατρική συνταγή γιατρού.  Δηλαδή βοηθάει τους άντρες το ‘ κίτρινο χάπι’ SPEDRA (αβαναφίλη -avanafil), να πετύχουν στύση σε λιγότερο από 15 λεπτά και να διατηρήσουν την στύση για περισσότερο από 6 ώρες.
 
Ενώ,  το νέο «κίτρινο χάπι»‘ , Αβαναφίλη για την  θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας παρουσιάζει τις λιγότερες και πιο ήπιες παρενέργειες από άλλες θεραπείες της κατηγορίας του , προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια .
 
Η Αβαναφίλη (avanafil), βελτιώνει τη στυτική λειτουργία στους ενήλικες άνδρες με ήπια έως σοβαρή στυτική δυσλειτουργία, συμπεριλαμβανομένων των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη ή των ανδρών με στυτική δυσλειτουργία μετά από ριζική προστατεκτομή.
 
Η στυτική δυσλειτουργία πλήττει σήμερα εκατομμύρια ενήλικες αλλά νέους σε ηλικία άνδρες λόγω του συγχρόνου τρόπου ζωής του άγχους και της κατάθλιψης , η οποία σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πρόσφατης μελέτης δείχνει αύξηση των καταθλιπτικών επεισοδίων κατά 50%, σύμφωνα με το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) του Πανεπιστημίου Αθηνών .
 
Η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί μία κατάσταση που συνδέεται ισχυρά με χαμηλή φυσική και συναισθηματική ικανοποίηση και  έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των ανδρών και των συντρόφων τους, καθώς και στην αυτοπεποίθηση των ανδρών, τις σχέσεις και την αυτοεκτίμησή τους.
 
Το νέο «κίτρινο χάπι» Spedra -Αβαναφίλη (avanafil) λόγω της γρήγορης δράσης 15 λεπτά , γεμίζει με αυτοπεποίθηση τους άνδρες .
 

Τι είναι η αβαναφίλη (avanafil)

Η αβαναφίλη (avanafil), εγκεκριμένη τόσο από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA και από τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό (ΕΜΑ), κυκλοφορεί σε δοσολογίες των 50, 100 και 200 mg και χορηγείται με συνταγή γιατρού. Συστήνεται η λήψης περίπου 15-30 λεπτά πριν την σεξουαλική δραστηριότητα και δεν θα πρέπει να λαμβάνεται περισσότερες από μια δόσης την ημέρα.
 
Πρόκειται για έναν ακόμη αναστολέα της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5), που δρα αναστέλλοντας τη δράση του ενζύμου φωσφοδιεστεράσης, το οποίο συνήθως διασπά την κυκλική µονοφωσφορική γουανοσίνη (cGMP).
 

Πως δρά;

Κατά τη διάρκεια της φυσιολογικής σεξουαλικής διέγερσης παράγεται στο πέος η cGMP, η οποία προκαλεί τη χαλάρωση του λείου μυϊκού ιστού του πέους (σηραγγώδες σώμα), επιτρέποντας την εισροή του αίματος στο σηραγγώδες σώμα, με αποτέλεσμα την επίτευξη στύσης.
 
Αναστέλλοντας τη διάσπαση της cGMP, η αβαναφίλη ενισχύει την επίδρασή του στη στυτική λειτουργία. Για την πρόκληση στύσης εξακολουθεί να είναι απαραίτητη η σεξουαλική διέγερση. Το νέο ‘κίτρινο χάπι’, SPEDRA
 
Τα μέχρι σήμερα διαθέσιμα στοιχεία από τρεις ελεγχόμενες, τυχαιοποιημένες, διπλές-τυφλές πολυκεντρικές μελέτες, στις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 2.000 άνδρες, δείχνουν ότι:
 

• στο 77% και 63% των ανδρών που πήραν αβαναφίλη 200 mg επετεύχη στύση επαρκής για διείσδυση, συγκριτικά με το 54% και 42% των ανδρών που πήραν εικονικό σκεύασμα, στις μελέτες REVIVE και REVIVE-Diabetes, αντίστοιχα,

• επιτυχής σεξουαλική επαφή πέτυχε το 57% και 40% των ασθενών που πήραν 200 mg αβαναφίλης, συγκριτικά με το 27% και 20% των ασθενών της ομάδας ελέγχου, στις μελέτες REVIVE και REVIVE-Diabetes, αντίστοιχα,

• σημαντική βελτίωση της στυτικής λειτουργίας, σύμφωνα με τον δείκτη IIEF-EF, σε όλους τους ασθενείς που πήραν αβαναφίλη, ανεξαρτήτως δοσολογίας,

• τέλος, σε όλες τις μελέτες φάσης ΙΙΙ, παρατηρήθηκε επιτυχημένη σεξουαλική επαφή σε ασθενείς που είχαν πάρει αβαναφίλη, εντός 15 λεπτών από τη λήψη της δόσης.

 
Οι συχνότερες ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν (σε ποσοστό μεγαλύτερο ή ίσο του 2%) περιλάμβαναν: πονοκέφαλο, ρινική συμφόρηση, ρινοφαρυγγίτιδα, εξάψεις και πόνο στη μέση. Δεν καταγράφηκαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που να σχετίζονται με το σκεύασμα.
 
Τέλος, τα αποτελέσματα της μελέτης TA-501 (πολυκεντρική ελεγχόμενη μελέτη σχεδιασμένη να καταγράψει την αποτελεσματικότητα της αβαναφίλης σε ορίζοντα 15 λεπτών) που δημοσιεύθηκαν τον Ιούνιο του 2013, έδειξαν ότι: Οι ασθενείς που πήραν αβαναφίλη πέτυχαν στατιστικά σημαντική βελτίωση έναντι του εικονικού σκευάσματος στη κύρια αναλογία προσπαθειών που συντέλεσαν σε επαρκείς στύσεις για επιτυχημένη ερωτική επαφή, σχεδόν από το πρώτο 10 λεπτό από τη χορήγηση των 200 mg και 12 λεπτά από τη λήψη των 100 mg. Οι συμμετέχοντες στην έρευνα ήταν 440 άνδρες με ήπια έως σοβαρή στυτική δυσλειτουργία, από 30 αμερικανικές πόλεις, με ή χωρίς ιστορικό διαβήτη.
 
Η δράση των φαρμάκων για την στυτική δυσλειτουργία. Πόσο γρήγορα δρουν και πόσο διαρκεί η δράσης τους: 
 
avanafil4
 
 
 
Read 5816 times
Bookmark and Share

Βρείτε Γιατρό

Translate this article:

Eggrafi giatroi Logo

THESSGIATRO BEST BUTTON 01

THESSGIATRO BEST BUTTON 03

THESSGIATRO BEST BUTTON 04

THESSGIATRO BEST BUTTON 06

Hlektroniki Syntagografisi 01

Leksiko Iatrikwn Orwn

JOOBLE 05

Giatroi Xwris Synora Banner 01

Giatroi Xwris Synora Banner 02

Republic Radio 100.3 05