Anazitisi Nosokomeia Thessalonikis Epikoinwnia Thessgiatro
Eggrafi Melwn  Oroi Xrisis Thessgiatro  Oroi Xrisis

6 εύκολα και καταπληκτικά κόλπα για να αποκτήσεις σαγηνευτικά μάτια!

 

 

Τα σαγηνευτικά μάτια είναι ακριβώς εκείνα που βλέπεις και ζηλεύεις σε μερικές γυναίκες και κοπέλες. Τα σαγηνευτικά μάτια είναι ακριβώς εκείνα που αρέσουν στους άντρες, πολλές φορές περισσότερο κι από ένα πλούσιο μπούστο ή ένα καλογυμνασμένο σώμα. Τα σαγηνευτικά μάτια είναι ακριβώς εκείνα που ισοδυναμούν με μία σαγηνευτική ματιά, η οποία με τη σειρά της ισοδυναμεί με μία ευρύτερα σαγηνευτική και θελκτική γυναίκα.
 
Το γυναικείο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα είναι εδώ για να σου παρουσιάσει όλα τα κόλπα που χρειάζεται να ξέρεις και να εφαρμόζεις για να αποκτήσεις εύκολα σαγηνευτικά μάτια που θα ξετρελαίνουν τον ανδρικό πληθυσμό, θα σε κάνουν να φαίνεσαι πανέμορφη και θα καταστήσουν τις υπόλοιπες γυναίκες και κοπέλες αυτομάτως ως… αντιζήλους σου!
 
6 εύκολα και καταπληκτικά κόλπα για να αποκτήσεις σαγηνευτικά μάτια!
 

Βάψε τα μάτια σου με μαύρο eyeliner

Δε χωράει καμία αμφιβολία ότι τα σαγηνευτικά μάτια είναι δυνατό να επιτευχθούν εάν τα βάψεις με ένα έντονο μαύρο αϊλάινερ. Το συγκεκριμένο προϊόν, ωστόσο, όπως και κάθε άλλο καλλυντικό για το μακιγιάζ προσώπου, είναι κάπως περίεργο, δύσκολο, ή ακόμη καλύτερα «δύστροπο» στον τρόπο εφαρμογής του, γι’ αυτό και χρήζει προσεκτικής χρησιμοποίησης.
 
 

Πως να βάλεις τέλεια το eyeliner; 

Όπως προαναφέραμε, για μία γυναίκα ή κοπέλα που δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μακιγιάζ, η εφαρμογή του eyeliner μπορεί να μοιάζει τρομερά δύσκολη. Ακόμη κι αν έχει συμβεί να έχει προσπαθήσει μόνη της αρκετές φορές να το βάλει στα μάτια της, πολύ πιθανό είναι το σενάριο να μην έχει κατορθώσει να επιφέρει ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Να ξέρεις, αγαπημένη μας αναγνώστρια, ότι αυτό είναι πολύ λογικό και δικαιολογημένο, επομένως και δεν υπάρχει λόγος να το βάζεις κάτω! Αξίζει, επίσης, να επισημάνουμε ότι η εφαρμογή του αϊλάινερ προϋποθέτει σταθερό χέρι και σωστή τεχνική. Την ορθή τεχνική θα σου μάθουμε βήμα-βήμα ευθύς αμέσως, ενώ, το σταθερό χέρι, είναι ζήτημα χρόνου και μερικών μόνο εφαρμογών για να το επιτύχεις.
 
▶ Βήμα 1ο: Πηγαίνε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα με καλλυντικά και προμηθεύσου το eyeliner που πιθανώς να σου είναι ευκολότερο στη χρήση του (σε μορφή μαρκαδόρου, πινέλου κ.λπ.), σε συνεργασία πάντα με τις ειδικούς.
▶ Βήμα 2ο: Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις κάποια βάση ή/και make up, ακόμη και κάποια σκιά στα μάτια σου, τα βάζεις πρώτα στο μάτι, πριν την εφαρμογή του eyeliner. Πρόσεχε όμως κάτι! Δε θα σε συμβουλεύαμε να προσπαθήσεις για πρώτη φορά να φορέσεις το eyeliner  πριν από κάποια έξοδό σου γιατί μόνο σαγηνευτικά μάτια δε θα επιτύχεις τότε…!
▶ Βήμα 3ο: Πλησιάζοντας σε έναν καθρέφτη, με το ένα χέρι κρατάς το αϊλάινερ και με το άλλο τραβάς πολύ λίγο το μάτι σου. Αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε είναι να τεντώσει ελαφρώς η επιδερμίδα στο σημείο που θα βαφτείς.
▶ Βήμα 4ο: Ξεκινάς πάντα από το σημείο στο οποίο θέλεις να είναι τελική κατάληξη του eyeliner. Αυτό είναι και το σημαντικότερο βήμα που πρέπει να προσέξεις. Σε καμία περίπτωση δηλαδή δεν ξεκινάς να βάφεις από το εσωτερικό των ματιών σας και προς τα έξω, αλλά ακριβώς αντίθετα. Για να είσαι σίγουρη μέχρι σε ποιο σημείο θέλεις να φτάνει το eyeliner, μπορείς να κάνεις δύο στρώσεις, μία τώρα στην αρχή πιο απαλή και μία από πάνω της αργότερα για έντονο αποτέλεσμα και πιο σαγηνευτικά μάτια. Άρα, για το δεξί σου μάτι, κρατάς με το χέρι που σε βολεύει το αϊλάινερ, με το άλλο τραβάς ελαφρά το δέρμα στην περιοχή και αρχίζεις να βάφετε χωρίς να πιέζεις πολύ το προϊόν, από το σημείο που επιθυμείς να καταλήγει δεξιά-δεξιά το eyeliner, καταλήγοντας στο εσωτερικό του ματιού. Κάνεις το ίδιο ακριβώς και για το αριστερό μάτι.
▶ Βήμα 5ο: Το eyeliner πρέπει να περνάει σύριζα από τις άνω βλεφαρίδες σου. Αν αφήσεις έστω και ένα ελάχιστο κενό, μόλις ανοίξετε καλά τα μάτια σου θα διαπιστώσεις ότι το κενό αυτό φαίνεται πιο μεγάλο, άβαφτο, κάπως άσχημο, ακαλαίσθητο και σίγουρα όχι καλοβαμμένο ούτε κατάλληλο για σαγηνευτικά μάτια.
▶ Βήμα 6ο: Το πάχος της γραμμής είναι πολύ σημαντικό. Η χοντρή γραμμή αϊλάινερ σε συνάδει αποκλειστικά με σαγηνευτικά μάτια και ωραίο μακιγιάζ. Γι’ αυτό και συνιστούμε μια λεπτή προς μεσαίου μεγέθους γραμμή, την οποία και θεωρούμε ιδανική για ένα άψογο αποτέλεσμα.
▶ Βήμα 7ο: Το μήκος της γραμμής του eyeliner καθορίζεται επίσης από τη δική σας προτίμηση και είναι εξίσου σημαντικό. Το σωστό είναι να τραβήξεις τη γραμμή του eyeliner μέχρι το ύψος της νοητής γραμμής που ενώνει το κάτω μέρος του ματιού σου με την απόληξη του φρυδιού σου.
▶ Βήμα 8ο: Αν έχεις βάλει το προϊόν ανομοιόμορφα στα δύο μάτια ή αν σε ένα από τα δύο κάτι φαίνεται να σου έχει ξεφύγει, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Πολύ απλά παίρνεις μια μπατονέτα, τη βουτάς στο ντεμακιγιάζ σοθ ή ακόμα και σε λίγο νεράκι ή σε λίγο σάλιο (!) και διορθώνεις αμέσως.
 

Φόρεσε μαύρο μολύβι στο κάτω και το άνω βλέφαρο

Ένα έντονο μαύρο μολύβι συνιστά το δεύτερο στη λίστα σημαντικότητας από τα 6 εύκολα και εκπληκτικά κόλπα για να αποκτήσεις σαγηνευτικά μάτια. Βάλε μπόλικη ποσότητα από μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του άνω κινητού βλεφάρου σου και μπόλικη επίσης ποσότητα από μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου σου. Μάλιστα, στο κάτω βλέφαρο μπορείς κάλλιστα να βγάλεις το μολύβι και εκτός του εσωτερικού στη γωνία, δηλαδή στην εξωτερική γωνία να βγάλεις λίγο το μολύβι προς τα έξω έτσι ώστε να ενώνεται ομοιόμορφα με το αϊλάινερ από πάνω.
 
 

Λευκό μολύβι στην εσωτερική γωνία των ματιών σου

Το συγκεκριμένο είναι από τα πιο μικρά αλλά συνάμα πιο εντυπωσιακά όσον αφορά τα σαγηνευτικά μάτι κόλπα. Βάλε λίγο λευκό μολύβι στην εσωτερική γωνία των δύο ματιών σου και … ας μη σου κάνουμε spoil  θα δεις μόνη σου πόσο απογειώνει το look!
 
 

Πως να βάλεις τέλεια τη mascara;

▶ Βήμα 1ο: Με το βλέμμα στραμμένο προς τα πάνω, εφάρμοσε το πινέλο της μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες σου προς το εσωτερικό μέρος τους, αυτό που πλησιάζει κοντά στο βλέφαρο.
▶ Βήμα 2ο: Με το βλέμμα σου ακόμα προς τα πάνω, μετακίνησε τη μάσκαρα σταδιακά προς τα επάνω.
▶ Βήμα 3ο: Κράτα τη μάσκαρα όχι πλέον στο πλάι αλλά ευθεία, κάθετα δηλαδή προς το μάτι σου, και κάνε ανοδικές κινήσεις σε μία – μία τις βλεφαρίδες.
▶ Βήμα 4ο: Ακριβώς την ίδια διαδικασία ακολούθησε και για τις άνω βλεφαρίδες του άλλου ματιού σου…
▶ Βήμα 5ο: … καθώς επίσης και για τις κάτω βλεφαρίδες και των δύο ματιών σου.
 
Προσοχή! Προτού αρχίζεις να τοποθετείς τη mascara στις βλεφαρίδες σου, είναι υποχρεωτικό να έχεις φροντίσει να αφήσεις στο μπουκαλάκι της το περισσότερο προϊόν, έτσι ώστε να μην είναι το πινέλο γεμάτο με περίσσια μάσκαρα, η οποία, όχι μόνο σαγηνευτικά μάτια δε θα σου χαρίσει, αλλά θα κάνει τις βλεφαρίδες σου απωθητικές, σαν αραχνοπόδαρα!
 

Βελτίωσε με μακιγιάζ το σχήμα των φρυδιών σου

Τα σαγηνευτικά μάτια πάνε μαζί με τα έντονα και όμορφα φρύδια. Προμηθεύσου από ένα κατάστημα καλλυντικών κάποιο προϊόν για μακιγιάζ φρυδιών (μολύβι φρυδιών, σκιές φρυδιών, κρεμώδες υλικό π.χ. κάτι σε σκιά φρυδιών πάλι κ.λπ.), το οποίο πρέπει να ζητήσεις εκεί να σου υποδείξουν πώς ακριβώς να το χρησιμοποιείς, ενώ βασικό είναι επιπλέον να σου βρουν και τον κατάλληλο τόνο χρώματος για τα φρύδια σου.
 
 

Χρησιμοποίησε ένα nude κραγιόν

Και για να αποτελειώσεις ένα τέλειο μακιγιάζ με έμφαση τα μάτια – τα πλέον σαγηνευτικά μάτια! – αρκεί να φορέσεις στα χείλη σου ένα απαλό κραγιόν ή/και μολύβι χειλιών, σε μία nude απόχρωση. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, αφενός έχεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ, αφετέρου η έμφαση αποδίδεται στα έντονα, εκφραστικά και σαγηνευτικά μάτια σου!
 
 
Read 833 times
Bookmark and Share

Βρείτε Γιατρό

Translate this article:

JOOBLE 04

Eggrafi giatroi Logo

THESSGIATRO BEST BUTTON 01

THESSGIATRO BEST BUTTON 03

THESSGIATRO BEST BUTTON 04

THESSGIATRO BEST BUTTON 06

Hlektroniki Syntagografisi 01

Leksiko Iatrikwn Orwn

Giatroi Xwris Synora Banner 01

Giatroi Xwris Synora Banner 02

xamogelo

JOOBLE 03

Republic Radio 100.3 01