Anazitisi Nosokomeia Thessalonikis Epikoinwnia Thessgiatro
Eggrafi Melwn  Oroi Xrisis Thessgiatro  Oroi Xrisis

Ιατρείο Στοματικής & Γναθοχειρουργικής

Rate this item
(1 Vote)

doctoressa 660dd

επικοινωνία  μήνυμα  διεύθυνση

Πληροφορίες Ιατρού

 • Ειδικότητα: Γναθοχειρουργικό Ιατρείο
 • Διεύθυνση: Μητροπολίτη Γενναδίου 10, Θεσσαλονίκη
 • Περιοχή: Θεσσαλονίκη-κέντρο
 • Τηλέφωνο: 2310244177
 • Κινητό: 6937167076
 • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Ιστοσελίδα:

   

 • Ώρες Λειτουργείας:

   

  ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ

  Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 17.00 - 21.00

  Τρίτη: 10.00 - 14.00

  Πέμπτη: 12.00 - 14.00

  (κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού) 

 • Φωτογραφίες:

   

 • Εξειδίκευση:

   

  ❒ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ
  Καρκίνος στόματος, κακοήθεις όγκοι σιαλογόνων αδένων, οστεοσάρκωμα, κακοήθεις όγκοι οφθαλμικού κόγχου κλπ
   
  ❒ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ
  Οι εξελίξεις στην τεχνολογία των βιοϋλικών αλλά και στις χειρουργικές τεχνικές καθιστούν σήμερα τα οδοντικά εμφυτεύματα μια ασφαλή και προβλέψιμη λύση για τους ασθενείς και έχουν συμβάλλει κατά πολύ στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής.
   
  ❒ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΙΑΛΟΓΟΝΩΝ ΑΔΕΝΩΝ
  Ο άνθρωπος διαθέτει πολυάριθμους αδένες που παράγουν σάλιο και που για αυτό ονομάζονται σιαλογόνοι. Διακρίνονται σε μεγάλους (μείζονες) και μικρούς (ελάσσονες).
   
  ❒ ΟΡΘΟΓΝΑΘΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
  Η ορθογναθική χειρουργική έχει ως στόχο την αντιμετώπιση των σκελετικών δυσαναλογιών των γνάθων (μεγάλο ή μικρό σαγόνι/πηγούνι), ώστε να αποκατασταθεί τόσο η αισθητική του προσώπου όσο και οι διαταραχές στην σύγκλειση των δοντιών.
   
  ❒ ΚΡΑΝΙΟΓΝΑΘΟΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑ
  Τροχαία και εργατικά ατυχήματα, η άσκηση βίας, δυνατές σωματικές επαφές κατά την άθληση αλλά και διάφορες φυσιολογικές καθημερινές δραστηριότητες είναι δυνατό να προκαλέσουν τραυματισμούς στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού, στις γνάθους.
   
  ❒ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΓΝΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΧΗΛΟΥ
  Ένας μεγάλος αριθμός από μικροοργανισμούς αποικίζει το δέρμα και τους βλεννογόνους στην περιοχή της κεφαλής και του τραχήλου σε φυσιολογικές συνθήκες.
   
  ❒ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ
  Η χειρουργική στόματος αναφέρεται σε μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις που εκτελούνται επί το πλέιστον στο χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία.
   
  ❒ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΗΣ ΑΡΘΡΩΣΗΣ
  Η κροταφογναθική άρθρωση όπως μαρτυρά το όνομά της, αποτελείται από την κάτω γνάθο και το οστό του κροτάφου.
   
  ❒ ΔΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  Στο δέρμα του προσώπου εμφανίζονται τόσο καλοήθεις βλάβες όπως σπίλοι, θηλώματα, σμηγματογόνοι κύστεις κλπ. όσο και κακοήθεις. Οι καλοήθεις βλάβες μπορούν να αφεθούν προς παρακολούθηση ή να αφαιρεθούν για αισθητικούς λόγους.
   
  ❒ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ
  Ωτοπλαστική, face lift, λιποαναρρόφηση πηγουνιού και άλλες αισθητικές επεμβάσεις μαλακών και σκληρών ιστών του προσώπου.
   
  ❒ BOTOX®
  Το BOTOX® είναι σήμερα η συχνότερα εφαρμοζόμενη ελάχιστα παρεμβατική μέθοδος στον τομέα της αισθητικής χειρουργικής.
   
  ❒ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ FUE
  H πιο σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών με εφαρμογή στο τριχωτό της κεφαλής, στα φρύδια αλλά και στο μούσι. Η μέθοδος FUΕ αποτελεί αυτή τη στιγμή ό,τι πιο σύγχρονο στη μεταμόσχευση μαλλιών παγκοσμίως.
   
  ❒ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ PRP
  Αισθητικές θεραπείες με PRP (facelift με PRP, θεραπεία τραυματικών ουλών και ουλών ακμής).Οι θεραπευτικές δυνατότητες του PRP έχουν δημιουργήσει μια επανάσταση τα τελευταία χρόνια σε διάφορα πεδία της ιατρικής.
   
  ❒ ΕΝΕΣΙΜΟ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ
  Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που υπάρχει στον οργανισμό μας και αποτελεί μάλιστα το κύριο συστατικό του εξωκυττάριου χώρου του δέρματος, προσδίδοντας σε αυτό ελαστικότητα και πληρότητα.
   
  ❒ ΒΙΟΣΥΜΒΑΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΤΡΙΧΑΣ Biofibre®
  Το Biofibre® αποτελεί ένα συμβατό με τον ανθρώπινο οργανισμό εμφύτευμα τρίχας. Είναι στην ουσία μία τεχνητή τρίχα από πολυαμίδιο (νάυλον), κατασκευασμένη στο εργαστήριο.
 • Εκπαίδευση:

   

  lazaridou

  Dr. Λαζαρίδου Μαρία MD, DDS

  Γναθοπροσωπική Χειρουργός
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
   
  Φοίτησε στην Ιατρική και Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά την κτήση των πτυχίων της Ιατρικής και Οδοντιατρικής εκπαιδεύτηκε για 6 μήνες στη Γενική Χειρουργική ως ειδικευόμενη ιατρός στο Ιπποκράτειου Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ακολουθεί η ειδίκευσή της στην Πανεπιστημιακή Κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης και στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης, όπου και εργάστηκε μετά τη λήψη της ειδικότητας ως επιστημονική συνεργάτης. Ἐλαβε τον τίτλο της ειδικού Στοματικού και Γναθοπροσωπικού Χειρουργού μετά από την περάτωση της 5ετούς νοσοκομειακής εκπαίδευσης κατόπιν κρατικών εξετάσεων του Υπουργείου Υγείας στην Αθήνα. Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εκπόνησε διδακτορική διατριβή με τίτλο ´´Κλινική και ιστολογική μελέτη των ρινοχειλικών κρημνών που χρησιμοποιούνται για την αποκατάσταση ενδοστοματικών ογκολογικών ελλειμμάτων´´. Ασχολείται με όλο το φάσμα της Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και έχει συγγρἀψει εργασίες σε έκγριτα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.
   
  Hliopoulos

  Dr. Ηλιόπουλος Χρήστος MD, DDS

  Γναθοπροσωπικός Χειρουργός
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
   
  Φοίτησε στην Ιατρική και Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά την κτήση των πτυχίων της Ιατρικής και Οδοντιατρικής εκπαιδεύτηκε για 6 μήνες στη Γενική Χειρουργική ως ειδικευόμενος ιατρός στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Ακολουθεί η ειδίκευσή του στην Πανεπιστημιακή Κλινική Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Friedrich Alexander Universität Erlangen-Nürnberg στη Γερμανία επί 5ετία. Στο πανεπιστήμιο αυτό εκπόνησε και τη  διδακτορική του διατριβή. Ἐλαβε τον τίτλο του ειδικού Στοματικού και Γναθοπροσωπικού Χειρουργού μετά από την περάτωση της 5ετούς νοσοκομειακής εκπαίδευσης κατόπιν κρατικών εξετάσεων του γερμανικού Υπουργείου Υγείας στο Μόναχο της Γερμανίας. Ασχολείται με όλο το φάσμα της Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής και έχει συγγρἀψει εργασίες σε έκγριτα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού.
 • Προϋπηρεσία:

   

  Η φιλοσοφία μας έγκειται στην παροχή θεραπείας ποιοτικής, ανταποκρινόμενης στα σύγχρονα διεθνή πρωτόκολλα αλλά και εξατομικευμένης στις ανάγκες και δυνατότητες του κάθε ασθενή. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση και η διεύρυνση του φάσματος των υπηρεσιών μας. Μέσω τακτικών μετεκπαιδεύσεων και συνεχιζόμενης μελέτης της σύγχρονης επιστημονικής βιβλιογραφίας, εξασφαλίζεται το όφελος των ασθενών μας από τις εξελίξεις της ιατρικής επιστήμης. Η ομάδα μας αποτελείται από δύο ειδικούς Γναθοπροσωπικούς Χειρουργούς, οι οποίοι διεκπεραιώνουν την εξέταση, το σχεδιασμό της θεραπείας αλλά και την εκτέλεση των επεμβάσεων από κοινού για όλους τους ασθενείς, με σκοπό την αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης.

Read 208 times