Anazitisi Nosokomeia Thessalonikis Epikoinwnia Thessgiatro
Eggrafi Melwn  Oroi Xrisis Thessgiatro  Oroi Xrisis

Δουμαλά Ελένη

Rate this item
(3 votes)

doctoressa 660dd

 

επικοινωνία  μήνυμα  διεύθυνση

 

 

 
 

Πληροφορίες Ιατρού

 • Ειδικότητα: Γαστρεντερολογικό Κέντρο
 • Διεύθυνση: Ανδριανουπόλεως 6, Καλαμαριά
 • Περιοχή: Καλαμαριά
 • Τηλέφωνο: 2310888008
 • Κινητό: 6945790279
 • Φαξ: 2310886092
 • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Ιστοσελίδα:

   

 • Ώρες Λειτουργείας:

   

  ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

  Χατζηδημητρίου Χρ. 18, Κέντρο, Γιαννιτσά

  Τηλ. ραντεβού: 23820.23353

   

  ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

  Adrianio Iatriko Kentro

  Αδριανουπόλεως 6 & Παπακυρίτση 8, Καλαμαριά

  Τηλεφωνικό ραντεβού: 2310 888 008

   

  Πρώτη επίσκεψη στο ΑΔΡΙΑΝΙΟ

  Αν κλείνετε ραντεβού στο κέντρο για πρώτη φορά, θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο γιατρός θα σας δει για τουλάχιστον μισή ώρα. Κατα τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης, θα σας ζητηθεί ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό υπό την μορφή ερωταπαντήσεων, ώστε ο ιατρός να ενημερωθεί πλήρως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Έτσι θα μπορέσει να σχηματίσει μία εικόνα για την κατάσταση της υγείας σας πριν προβεί σε διάγνωση. Ενδεχομένως να σας ζητηθεί να κάνετε κάποιες εξετάσεις ή ακόμα και να προγραμματισθεί μία ενδοσκόπηση, η οποία συνήθως διενεργείται σε επόμενη επίσκεψη.
   

  Τι θα χρειασθεί να φέρετε μαζί σας:

  ❒ Το ασφαλιστικό σας βιβλιάριο με το ΑΜΚΑ – Ελέγξτε τις ασφαλιστικές σας υποχρεώσεις ώστε να είναι ενημερωμένες. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να συνταγογραφήσουμε φάρμακα, εξετάσεις ή ότι άλλο χρειασθεί.
  ❒ Αν έχετε ιδιωτική ασφάλεια, μην ξεχάστε να το αναφέρετε όταν κλείνετε το ραντεβού.
  ❒ Τη λίστα των φαρμάκων που παίρνετε – Θυμηθήτε απαραιτήτως να ενημερώσετε για τυχόν αλλεργίες σε φάρμακα και αν παίρνετε αντιπηκτικά σκευάσματα.
  ❒ Ότι εξετάσεις έχετε κάνει τους τελευταίους 6 μήνες – π.χ. αιματολογικά τεστ, ακτινογραφίες, αξονικές κλπ. Επίσης χρήσιμες θα ήταν και παλαιότερες εξετάσεις, εφ’ όσον σχετίζονται με το πρόβλημα για το οποίο μας επισκέπτεσθε, ή με άλλα σημαντικά προβλήματα υγείας τα οποία σας απασχολούν.
  ❒ Ετοιμάστε γραπτώς τις ερωτήσεις που θα θελήσετε να κάνετε στο γιατρό – Πολλοί ασθενείς ξεχνούν να κάνουν κάποιες σημαντικές γι’ αυτούς ερωτήσεις, γιατί αισθάνονται στρες κατά την επίσκεψη.
  ❒ Αν έρχεσθε για προγραμματισμένη ενδοσκόπηση, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας ένα συνοδό – Δεν θα πρέπει να οδηγείσετε μετά την εξέταση και θα ήταν ασφαλέστερο να επιστρέψτε στο σπίτι με το συνοδό.
  ❒ Αν πρέπει να ταξιδέψετε μακριά, είναι προτιμότερο να ζητήσετε ένα από τα πρώτα ραντεβού – Οι γιατροί μας αφιερώνουν στους ασθενείς όσο χρόνο χρειάζεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και είναι πάντα πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις.
 • Φωτογραφίες:

   

 • Εξειδίκευση:

   

  Στο ιατρείο παρέχονται διαγνωστικές, θεραπευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε καταστάσεις που σχετίζονται με την Ενδοκρινολογία, τη Διαβητολογία και το μεταβολισμό. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται διάγνωση και αντιμετώπιση των παρακάτω παθήσεων:
   
  ❒ Παθήσεις Θυρεοειδούς αδένα, με δυνατότητα αδρού υπερηχογραφικού ελέγχου και επί ενδείξεων παρακέντησης όζων με λεπτή βελόνη (U/S guided FNA)
  ❒ Σακχαρώδης Διαβήτης, με δυνατότητα μέτρησης στο ιατρείο γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης (HbA1c)
  ❒ Οστεοπόρωση και παθήσεις μεταβολισμού του ασβεστίου (υπερπαραθυρεοειδισμός, υπερασβεστιαιμία, έλειψη βιταμίνης D)
  ❒ Διαταραχές έμμηνου ρύσεως (αμηνόρροια, σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών) και υπερτρίχωσης
  ❒ Στυτική δυσλειτουργία και διαταραχές libido
  ❒ Διαβήτης κύησης και ενδοκρινικές διαταραχές κατά την κύηση και επιλόχεια περίοδο
  ❒ Παθήσεις υπόφυσης
  ❒ Παθήσεις επινεφριδίων
  ❒ Διαταραχές λιπιδίων (χοληστερίνη, τριγλυκερίδια)
  ❒ Αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων - μεταβολισμού κ.ά.
 • Προϋπηρεσία:

   

  Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής σχολής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο το 1998. Εργάσθηκε ως αγροτικός ιατρός στη Γουμένισσα. Πήρε την ειδικότητα της Ενδοκρινολογίας μετά από εκπαίδευση στο Νοσοκομείο Λοιμωδών Νοσημάτων και το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο. Εχει εργασθεί ως ιατρός εργασίας στη βιομηχανία και ως manager της PREVENT Hellas με αντικείμενο τη διατροφή, την παχυσαρκία και τα συναφή προβλήματα. Ασχολήθηκε με ραδιοφωνικές ενημερωτικές παρουσιάσεις και εκπαίδευση ιατρών και στελεχών Υγείας. Έχει λάβει μέρος σε πολλά συνέδρια της Ελλάδος και του εξωτερικού ως ομιλήτρια και συντονίστρια. Παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια και εκπαιδευτικές ημερίδες με θέματα μεθόδους ερευνητικής βιολογίας, τη διατροφή, παχυσαρκία, σακχαρώδη διαβήτη και άλλα γενικότερα θέματα της Υγείας.

  Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μελέτης του Διαβήτη (European Association for the Study of Diabetes – EASD) και της Ευρωπαϊκή Εταιρία Ενδοκρινολογίας (European Society of Endocrinology – ESE). Η κα Δουμαλά κάνει κλινικές στη Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά. Επιπλέον της γενικής ενδοκριινολογίας, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της είναι ο σακχαρώδης διαβήτης, η παχυσαρκία και τα νοσήματα του θυρεοειδούς αδένα. Είναι πιστοποιημένη με τον ΕΟΠΥΥ μόνο για ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Read 349 times