Anazitisi Nosokomeia Thessalonikis Epikoinwnia Thessgiatro
Eggrafi Melwn  Oroi Xrisis Thessgiatro  Oroi Xrisis

Κλείτσας Άγγελος

Rate this item
(4 votes)

doctoressa 660dd

επικοινωνία  μήνυμα  διεύθυνση

Πληροφορίες Ιατρού

 • Ειδικότητα: Διαβητολόγος - Παθολόγος
 • Διεύθυνση: Εθνικής Αντιστάσεως 74, Καλαμαριά
 • Περιοχή: Καλαμαριά
 • Τηλέφωνο: 2310222845
 • Κινητό: 6946061863
 • Φαξ: 2310443235
 • Ιστοσελίδα:

   

 • Ώρες Λειτουργείας:

   

  (κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού) 

   ΩΡΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

  Δευτέρα - Παρασκευή 17:30 - 21:00
  Τετάρτη κλειστά
 • Φωτογραφίες:

   

 • Εξειδίκευση:

   

  EIΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ
   
  Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παθήσεων και ουσιαστικά αποτελεί την κορωνίδα της ιατρικής. Σε αυτό περιλαμβάνονται σαφώς η αρτηριακή υπέρταση, οι δυσλιπιδαιμίες, οι παθήσεις του αναπνευστικού και του πεπτικού συστήματος, οι λοιμώξεις, ο σακχαρώδης διαβήτης και άλλα. Ο ειδικός παθολόγος οφείλει με υπευθυνότητα να εξετάσει, να διαχωρίζει και να διαγιγνώσκει την πάθηση, χρησιμοποιώντας όλα τα σύγχρονα μέσα της ιατρικής επιστήμης.
   
  ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΑ
   
  Διάγνωση, αντιμετώπιση, παρακολούθηση: οξέων-χρονίων παθολογικών καταστάσεων, ασθενών με παράγοντες κινδύνου (κάπνισμα-υπέρταση-λιπίδια) με 24ωρη καταγραφή αρτηριακής πίεσης και έλεγχο λιπιδίων, Σακχ. Διαβήτη όλων των τύπων (ΣΔ1-ΣΔ2-Διαβήτης κύησης LADA-MODY-Δευτεροπαθής ΣΔ) ανεξαρτήτως αγωγής (δισκία – ινσουλίνη - αντλία ινσουλίνης) και επιπλοκών.
   
  Καθορισμός HbA1c (γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης) και 24ωρη καταγραφή σακχάρου.
   
  Ανίχνευση για επιπλοκές με κλινική εξέταση για νευροπάθεια –αγγειοπάθεια – νεφροπάθεια – διαβητικό πόδι.
   
  Πρόληψη - Θεραπεία - Αντιμετώπιση Παχυσαρκίας και διαταραχών διατροφής: ψυχογενής ανορεξία – βουλιμία-υπερφαγία-υποσιτισμό-κύηση-γαλουχία, εφηβεία, αλκοολισμό, αθλητές, προ & μετεγχειρητική διαχείριση ασθενών που υποβάλλονται σε βαριατρική χειρ. επέμβαση
   
  Διάγνωση - αντιμετώπιση άλλων σημαντικών νοσημάτων: εμπύρετα νοσήματα, νοσήματα νεφρών, πεπτικού συστήματος, φλεγμονώδη νοσήματα εντέρου-ενδοκρινών αδένων -νεοπλάσματα, αναιμίες, θρομβώσεις, θρομβοφιλίες, άπνοιες, υπερουριχαιμία, υπερλιπιδαιμίες, κοιλιοκάκη καθώς και των συνήθων ψυχοσωματικών διαταραχών.
   
  Αξιολόγηση εργαστηριακών εξετάσεων - μεταβολισμού κ.ά.
 • Προϋπηρεσία:

   

  O ιατρός Άγγελος Κλείτσας είναι ειδικός παθολόγος – διαβητολόγος, γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1968 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.  Το βασικό στάδιο των σπουδών του περιλαμβάνει την αποφοίτηση από τη Γερμανική Σχολή και στη συνέχεια από το τμήμα Ιατρικής του Α.Π.Θ.
   
  Ακολούθησε η υπηρεσία υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής και εν συνεχεία η πενταετής ειδίκευση στην Παθολογία δίπλα σε διακεκριμένους γιατρούς της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη. Μετά τη λήψη της ειδικότητας η εκπαίδευση ακολούθησε στις μεθόδους υποκατάστασης της νεφρικής λειτουργίας στο Νεφρολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Έπειτα, με το ξεκίνημα του ιδιωτικού του ιατρείου εργάστηκε παράλληλα και στη μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Κλινικής Γαληνός τη διετία 2003-2005.
   
  Στα μέσα του 2003 ξεκίνησε την εργασία του στο πολυιατρείο του ΙΚΑ στην περιοχή Βότση της Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε εκεί επί 11 συναπτά έτη και τα δύο τελευταία διετέλεσε προϊστάμενος του ιατρείου. Η εκπαίδευσή του εμπλουτίστηκε για δύο χρόνια με την εξειδίκευση στο περίπλοκο αντικείμενο του σακχαρώδη διαβήτη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου κατά τη διετία 2005-2007. Σήμερα, μετά τη συνεργασία του με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, είναι ο Διευθυντής και επιστημονικός υπεύθυνος του Παθολογικού Τμήματος της Κλινικής ΘΕΡΜΗ. Παράλληλα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης (περιοχή Βότση).
Read 622 times