Anazitisi Nosokomeia Thessalonikis Epikoinwnia Thessgiatro
Eggrafi Melwn  Oroi Xrisis Thessgiatro  Oroi Xrisis

Καρανίκα Παρασκευή - ΑΔΡΙΑΝΙΟ

Rate this item
(7 votes)

doctoressa 660dd

 

επικοινωνία  μήνυμα  διεύθυνση

 

 

Πληροφορίες Ιατρού

 • Ειδικότητα: Παιδογαστρεντερολόγος
 • Διεύθυνση: Ανδριανουπόλεως 6, Καλαμαριά
 • Περιοχή: Καλαμαριά
 • Τηλέφωνο: 2310 888008
 • Κινητό: 6980312299
 • Φαξ: 2310886092
 • E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Ιστοσελίδα:

   

 • Ώρες Λειτουργείας:

   

   ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Τσιμισκή 99, Θεσσαλονίκη

  Τηλ. ραντεβού: 2310.268444
   

   ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

   Adrianio Iatriko Kentro

  Αδριανουπόλεως 6 & Παπακυρίτση 8, Καλαμαριά

  Τηλεφωνικό ραντεβού: 2310.888008

   

  Πρώτη επίσκεψη στο ΑΔΡΙΑΝΙΟ

  Αν κλείνετε ραντεβού στο κέντρο για πρώτη φορά, θα πρέπει να γνωρίζετε πως ο γιατρός θα σας δει για τουλάχιστον μισή ώρα. Κατα τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης, θα σας ζητηθεί ένα πλήρες ιατρικό ιστορικό υπό την μορφή ερωταπαντήσεων, ώστε ο ιατρός να ενημερωθεί πλήρως για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Έτσι θα μπορέσει να σχηματίσει μία εικόνα για την κατάσταση της υγείας σας πριν προβεί σε διάγνωση. Ενδεχομένως να σας ζητηθεί να κάνετε κάποιες εξετάσεις ή ακόμα και να προγραμματισθεί μία ενδοσκόπηση, η οποία συνήθως διενεργείται σε επόμενη επίσκεψη.
   

  Τι θα χρειασθεί να φέρετε μαζί σας:

  ❒ Το ασφαλιστικό σας βιβλιάριο με το ΑΜΚΑ – Ελέγξτε τις ασφαλιστικές σας υποχρεώσεις ώστε να είναι ενημερωμένες. Μόνον έτσι θα μπορέσουμε να συνταγογραφήσουμε φάρμακα, εξετάσεις ή ότι άλλο χρειασθεί.
  ❒ Αν έχετε ιδιωτική ασφάλεια, μην ξεχάστε να το αναφέρετε όταν κλείνετε το ραντεβού.
  ❒ Τη λίστα των φαρμάκων που παίρνετε – Θυμηθήτε απαραιτήτως να ενημερώσετε για τυχόν αλλεργίες σε φάρμακα και αν παίρνετε αντιπηκτικά σκευάσματα.
  ❒ Ότι εξετάσεις έχετε κάνει τους τελευταίους 6 μήνες – π.χ. αιματολογικά τεστ, ακτινογραφίες, αξονικές κλπ. Επίσης χρήσιμες θα ήταν και παλαιότερες εξετάσεις, εφ’ όσον σχετίζονται με το πρόβλημα για το οποίο μας επισκέπτεσθε, ή με άλλα σημαντικά προβλήματα υγείας τα οποία σας απασχολούν.
  ❒ Ετοιμάστε γραπτώς τις ερωτήσεις που θα θελήσετε να κάνετε στο γιατρό – Πολλοί ασθενείς ξεχνούν να κάνουν κάποιες σημαντικές γι’ αυτούς ερωτήσεις, γιατί αισθάνονται στρες κατά την επίσκεψη.
  ❒ Αν έρχεσθε για προγραμματισμένη ενδοσκόπηση, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας ένα συνοδό – Δεν θα πρέπει να οδηγείσετε μετά την εξέταση και θα ήταν ασφαλέστερο να επιστρέψτε στο σπίτι με το συνοδό.
  ❒ Αν πρέπει να ταξιδέψετε μακριά, είναι προτιμότερο να ζητήσετε ένα από τα πρώτα ραντεβού – Οι γιατροί μας αφιερώνουν στους ασθενείς όσο χρόνο χρειάζεται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και είναι πάντα πιθανό να προκύψουν καθυστερήσεις.
 • Φωτογραφίες:

   

 • Εξειδίκευση:

   

  Οι δραστηριότητες του Παιδο-Γαστρεντερολογικού ιατρείου καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της σύγχρονης Παιδο-Γαστρεντερολογίας, ηπατολογίας και διατροφής. Τα γαστρεντερολογικά προβλήματα μπορεί να είναι οξείες ή χρόνιες διαταραχές με ήπιες ή σοβαρές για την υγεία του παιδιού εκδηλώσεις.
   
  Γαστρεντερολογικές Παθήσεις:
   
  ❒ Γαστροοισοφαγική παλινδρομική νόσος
  ❒ Αλλεργία στο γάλα & τροφικές αλλεργίες με εκδηλώσεις από το πεπτικό
  ❒ Κοιλιοκάκη
  ❒ Χρόνια κοιλιακά άλγη
  ❒ Διερεύνηση ανεπαρκούς πρόσληψης βάρους -Σύνδρομα δυσαπορρόφησης
  ❒ Φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου (ελκώδης κολίτιδα, νόσος Crohn)
  ❒ Γαστρίτιδα και πεπτικό έλκος
  ❒ Δυσκοιλιότητα
  ❒ Χρόνια διάρροια
  ❒ Διερεύνηση αιμορραγίας απο το πεπτικό
  ❒ Κατάποση ξένου σώματος
  ❒ Διερέυνηση παθήσεων ήπατος -παγκρέατος
   
  Ιατρικές Πράξεις:
   
  ❒ Γαστροσκόπηση
  ❒ Αιμορραγία  ανωτέρου πεπτικού (αιματέμεση, μέλαινες), 
  ❒ Εμμένοντα δυσπεπτικά ενοχλήματα και χρόνια επιγαστραλγία
  ❒ Χρόνιο οπισθοστερνικό άλγος, 
  ❒ Γαστροοισοφαγική παλινδρόμική νόσος
  ❒ Οδυνοφαγία ή  δυσφαγία.
  ❒ Κολονοσκόπηση
  ❒ Μανομετρία Οισοφάγου
  ❒ Μανομετρία Ορθού
  ❒ PH-μετρία Οισοφάγου
  ❒ Αντιστασιομετρία
  ❒ Δοκιμασίες Αναπνοής
  ❒ Δοκιμή ανοχής στη λακτόζη
  ❒ Δοκιμασία αναπνοής ουρίας (Urea Breath test)
 • Προϋπηρεσία:

   

  Το ΑΔΡΙΑΝΙΟ είναι ένα εξειδικευμένο Γαστρεντερολογικό Ιατρικό Κέντρο που έχει σαν αντικείμενο τις παθήσεις του πεπτικού συστήματος και των συνδεομένων νοσημάτων του μεταβολισμού. Προβλήματα που αφορούν το στομάχι, λεπτό και παχύ έντερο, ήπαρ, χοληφόρα και πάγκρεας καθώς και προβλήματα λιπιδίων, οστεοπόρωσης, σακχαρώδους διαβήτη και άλλων μεταβολικών νοσημάτων είναι μέρος των ενδιαφερόντων του Κέντρου. Οι κλινικές υπηρεσίες που προσφέρονται εδώ,  πλαισιώνονται και από αντίστοιχες ψυχολογικές/ψυχιατρικές, που αφορούν προβλήματα όπως οι διαταραχές διατροφής (νευρογενής ανορεξία , βουλιμία κλπ). Το Κέντρο παρέχει στους ασθενείς κυρίως διαγνωστικές και θεραπευτικές υπηρεσίες. Αυτές περιλαμβάνουν την κλινική εξέταση, οργάνωση εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων και ενδοσκοπήσεων. Σαν επέκταση των προηγούμενων προσφέρεται ιατρείο δεύτερης γνώμης, ιατρικό συμβούλιο με συμμετοχή χειρουργού ή ογκολόγου ή ιατρού άλλης ειδικότητας.

  Η ιατρός Καρανίκα Παρασκευή είναι ειδική Παιδίατρος / Παιδογαστρεντερολόγος και είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατόπιν εκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική στη Μ. Βρετανία. Το 2007 έλαβε τίτλους ειδικότητας της Παιδιατρικής στην Ελλάδα και στην Αγγλία. Ακολούθως εκπαιδεύτηκε στην Παιδογαστρεντερολογία σε νοσοκομεία του Λονδίνου. Από το 2006 έως το 2007 εργάσθηκε στην Παιδογαστρεντερολογία, στο Chelsea & Westminster Hospital. Από το 2009-2010 εργάσθηκε σαν Senior Clinical fellow in Paediatric Gastroentrerology στο Royal Free Hospital. Το 2010-2011 τοποθετήθηκε ως Senior clinical fellow στην Παιδιατρική Νευρο-γαστρεντερολογία και κινητικότητα του πεπτικού, στο σπουδαίο παιδιατρικό νοσοκομείο Great Ormond Street. Η κα Καρανίκα είναι ταυτόχρονα Επιστημονικός συνεργάτης Β’ Παιδιατρικής Πανεπιστημιακής Κλινικής Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών “Παν.& Αγλαϊας Κυριακού” και Πανεπιστημιακή Υπότροφος της Δ’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης.

Read 1231 times